Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Yazıyı paylaş:

Dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açtı. Bu yıl 28’incisi düzenlenen fuar 14-17 Mart tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. MIPIM 2017 boyunca ofis, konut, otel ve turizm, ticaret, sanayi ve lojistik gibi gayrimenkulün birçok alanını temsil eden şirketler projelerini sergileyecek. Fuarda 23 ülkeden 112 gayrimenkul projesi yer alacak. MIPIM’in bu yıl 90 ülkeden 5 bin 300 yatırımcı ve 23 bin ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. MIPIM’de fuarın yanı sıra konferanslar ve ödül töreni de gerçekleşecek.

Türkiye’den konut projeleri görücüye çıktı


Türkiye’deki inşaat şirketleri de fuarda yerini aldı. Kapılarını bugün açan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’nda İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) “İstanbul: İki Kıta, Tek Şehir” temasıyla kurduğu ve kentin mega projelerinin tanıtıldığı İstanbul Çadırı, MIPIM’in 100 büyük yatırımcısıyla potansiyel Türk ortaklarını buluşturacak. 17 Mart’a kadar sürecek fuara katılan 23 bin ziyaretçi, İstanbul’dan fuarı ziyaret edecek 800’den fazla profesyonelle masaya oturacak. İTO Başkanı İbrahim Çağlar fuarda düzenlediği basın toplantısında; sektörün dünyadaki en büyük buluşması MIPIM’de 90 ülkenin potansiyelinin yer aldığını, 5 bini aşan küresel yatırımcının iş olanaklarını ileri taşıdığını belirterek, stant açan 2 bin 600 firma ve binden fazla projenin görücüye çıktığını bildirdi.

ESTA beş yeni projesini fuarda tanıttı


Tüm dünyada inşa ettiği ikonik projelerle adından söz ettiren Türk inşaat şirketi ESTA Construction, değeri 1 milyar dolar olan Türkiye’deki beş yeni projesinin ön duyurusunu MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda yaptı. Son 10 yılda gerçekleştirdiği ikonik yapılarla “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde bir önceki yıla göre 13 basamak yükselerek 174’üncü sırada yer alan ESTA Construction, Türkiye’deki yatırımlarına start verdi. Dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonlarından bir olan ve her yıl Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı, ESTA Construction’ın yeni projelerinin duyurusuna ev sahipliği yaptı. ESTA Construction ESTA Beyoğlu, ESTA Acıbadem, ESTA Basın Ekspres, ESTA Bahçelievler ve Ege – Akdeniz çanağının kalbi olacak yarım ada projesi ESTA Amos Living ile değeri 1 milyar dolar olan yatırımlarına başlıyor.


BENZER YAZILAR