TOKİ İzmir başvuruları için son gün!

Yazıyı paylaş:

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın İzmir’in Kınık ilçesinde inşa edeceği proje için başvuru dönemi bugün sona eriyor. TOKİ İzmir Kınık projesinde 163 adet konut yer alıyor.

 

TOKİ İzmir’de konut sahibi olmak için

120 ay, 156 ay ve 180 ay vade koşulu sağlanan Kınık TOKİ projesinde başvuru bedeli 2+1 konutlar için 4 bin TL, 3+1 konutlar için 6 bin TL olarak belirlendi.

 

Projede daire fiyatları ne kadar?

Kınık TOKİ projesinde peşinat oranı yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 olarak belirlendi. Projede yer alan dairelerin fiyatları 118 bin 18 TL ile 187 bin 909 TL arasında değişiyor. Proje kapsamındaki konutların başvuru ve satış işlemlerinde, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kınık Şubesi bankacılık hizmeti veriyor.

 

TOKİ İzmir Kınık Projesi hakkında

Yükseklikleri zemin+2 olan konutların 41’i 2+1, 96’sı ise 3+1 planında inşa edildi. Projede konutların yanı sıra ticaret merkezi ve cami bulunuyor.

Yatay mimari anlayışla oluşturulan projede, geleneksel konutlarda yer alan mimari cephe elemanları modernize edildi. Bina cephelerinde zemin kat seviyesinde yöresel doğal taş kaplamalar, söveler ve payandalar kullanıldı. Çatılarda ve cephelerde Türk evini yansıtan çıkmalar yapıldı. Blok yerleşimleri yapılırken ortak kullanıma açık yeşil alanlar oluşturuldu. Projeyle nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir yaşam merkezi hedeflendi.


BENZER YAZILAR