20 yıl taksitli yeni konut kampanyası!

Yazıyı paylaş:

2017 yılında ev sahibi olmayı düşünenler için fırsat dolu yeni konut kampanyası şubat ayında başlıyor. 20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi kampanyası, Emlak Konut GYO, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ortaklığında düzenleniyor.

 

Ev alacaklar için 20 yıl taksit müjdesi!

 

Kampanya tarihleri: 1 Şubat-30 Mart 2017

Konutta ikinci büyük kampanya, GYODER Başkanı Aziz Torun, KONUTDER Başkanı Ömer Faurk Çelik, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve Yüksek İstişare Başkanı Avni Çelik’in katıldığı bir basın toplantısıyla duyuruldu.

Emlak Konut GYO, GYODER ile KONUTDER, sektöre ve ekonomik büyümeye katkı sağlamak için güç birliğine giderek “20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi” kampanyasını 1 Şubat’ta başlatıyor. Kampanyanın bitiş tarihi ise 30 Mart 2017 olarak açıklandı.

 

2017 konut fiyatları ile ilgili merak edilenler

 

Murat Kurum: Büyük fedakârlık ve büyük güç birliği

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, bu kampanyayı sektörün birliktelik içerisinde düzenlediğini ifade ederek, 2016 yılındaki rekor satış getiren kampanyaya atıfta bulunarak şunları söyledi:

“Türkiye 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ekonomik bir savaş içine girdi. Ancak şunu net söylemek istiyorum. Burada firmalarımız, bankalarımız, dövizin yüzde 25-30, inşaat maliyetlerinin yüzde 10-15 artmasına, faiz artırımına, not düşürülmesine rağmen vadesini 240 aya çıkarıyor ve faiz oranını aşağı çekiyor. Bu, büyük fedakârlık ve büyük güç birliği.

Sektörün önemli oyuncuları, yeni bir kampanya düzenliyor. 2017’de ülkemiz ekonomik anlamda bir savaş içerisinde. Ancak firmalarımız, bankalarımız döviz ve faiz artırımına rağmen vadeyi 240 aya çıkarıyor. Emlak Konut GYO olarak KONUTDER ve GYODER kampanyalarıyla yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bu kampanya, ülkemizin 20 yılına güvendiğimizi gösteriyor”

 

Bu yıl ev sahibi olacakların bilmesi gereken 5 şey!

 

Avni Çelik: “Cumhuriyet tarihinde bir ilk”

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik, konut fiyatlarının 2017’de bir miktar artacağını belirterek, “KONUTDER, GYODER ve Emlak Konut GYO ile konut alıcısının konut edinmesini kolaylaştırmak için birtakım çalışmalar yaptık. 1 Şubat’tan itibaren üzere Cumhuriyet tarihinde olmadığı kadar kolaylaştırıcı tedbirler alarak kampanyamızı başlatacağız. Vadelerin 240 aya kadar artacak ve böylece gelişmiş ülkelerdeki konut alımını kolaylaştıran kredi uygulamalarından birisi Türkiye’de görülecek. Bir stok problemimiz yok. Bir yandan üretip bir yandan satacağız. Bu kampanya stokları eritmek için değil konut alımını kolaylaştırmak için. Kampanyanın uzatılıp uzatılamayacağını 30 Mart’ta oturup tekrar değerlendireceğiz.” diye konuştu.

 

Tarzına uygun projeyi seç!

BENZER YAZILAR