2018 mutfak trendleri

Yazıyı paylaş:

Yeni yıla sayılı günler kala 2018 dekorasyon trendleri yakından takip ediliyor. Peki, son yıllarda ev dekorasyonun önemli bir parçası haline gelen mutfaklarda 2018 trendleri neler? İşte detaylar…

 

Mutfaklarda çift renk modası

2018 mutfak trendinde ahşap desenlerin ağırlıkta olduğu, güçlü koyu renkler ve en az bir açık rengin uyum içinde düzenlendiği tasarımlar öne çıkıyor. Ahşap desenlerin yoğun olarak kullanılacağı yeni yıl mutfaklarında çift renk modası fark yaratacağa benziyor.

 

2018 yılının trendi zarif mutfaklar

Mutfak trendlerinde farklı renklerin uyum içinde buluştuğu ahşap, cam ve metal malzemelerin uygulandığı zarif mutfaklar ön planda. Ahşap malzemelerin yüzeylerinde ise kadifemsi yeni nesil verniklere ağırlık veriliyor.

 

Doğal taş malzemeleri dikkat çekecek

Doğal taş malzemeler 2018 mutfak tasarımlarına yeni bir soluk getiriyor. Mutfak dolabı kapaklarında kullanılacak doğal taş malzemeler koyu ve açık tonlardaki renkler ile uyumlu olarak düzenlenebilir.

 

Çift lavabolar 2018’de fark yaratacak

Yeni yılda mutfaklarda çiftli lavabolara yer açın. 2018’de mutfağını yenilemeyi düşünenler için de kullanışlı ve iyi bir fikir olduğu kesin.

 

2018’de küçük mutfak dolaplarından vazgeçilmiyor

2017 mutfak tasarımında olabildiğince az öğe kullanmayı çok iyi öğrendik ve bu yıl da aynı şekilde devam edilecek gibi görünüyor. Küçük ama akıllıca dizayn edilmiş mutfaklar 2018’de de ferah bir hava yaratıyor.

 

İşlevsel mutfaklar hayatınızı kolaylaştıracak

Mutfakların işlevi 2018 yılında daha da artıyor. Özellikle yeni yıl için özel tasarlanan çekmece içi tasarımlarla birçok mutfak malzemesi gruplar halinde, düzenli ve kullanışlı bir şekilde kullanabilecek.

2018 mutfak trendleri

BENZER YAZILAR