TOKİ’den açık artırma!

Yazıyı paylaş:

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi 12 ilde 125 iş yeri  ve 11 ilde 28 konutu açık artırma yöntemiyle satışa sunacak. 125 adet iş yeri ile 28 adet konut yüzde 25-50 peşin 12, 60, 120, 180 ay vade seçenekleri ile sahiplerini bulacak.

 

Açık artırma 14 Mayıs’ta!

14 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacak açık artırmaya internetten de teklif verilebilecek.
İş yeri sahibi olmak isteyenler, TOKİ’nin açık artırma yöntemiyle satışa sunduğu mülklerden yüzde 20-25 peşinatla iş yeri satın alma avantajı elde edebilecek.
Adıyaman, Ankara, Balıkesir, Bursa, İstanbul, Karabük, Kocaeli, Malatya, Niğde, Ordu, Sakarya ve Trabzon’da satışa sunulacak iş yerlerine yüzde 25-50 peşin ve 12-60 ay vade ile sahip olunabilecek.
TOKİ, açık artırmaya sunulan iş yerlerinin sadece ticaret yapılan, üretim yapılan yerler değil iş yerine göre 3, 5, 15 kişinin çalışıp, üretim yapılacak yerler olduğunu da belirtti.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek.

 

Satışa sunulacak konutlar hangi şehirlerde?

Açık artırma ile Türkiye genelinde toplam 28 konut satışa sunulacak. Konutların bulunduğu şehirler ise şöyle;

* Aksaray
* Bolu
* Erzurum
* Karabük
* Kayseri
* Kırşehir
* Konya
* Manisa
* Samsun
* Şanlıurfa
* Trabzon

 

Bolu Mengen 2. Etap, Karabük Yenice, Kayseri Pınarbaşı, Kırşehir Akpınar, Konya Cihanbeyli, Konya Halkapınar, Trabzon Maçka projelerinde yer alan konutların yüzde 25 peşinat 180 ay vade, Bolu Merkez Kürkçüler, Erzurum Palandöken, Kayseri Melikgazi, Konya Beyşehir Küçükavşar, Konya Beyşehir Huğlu, Manisa merkez, Nevşehir Ürgüp, Samsun Çay Mahallesi Konut projelerinde yer alan konutlar ise yüzde 25 peşin 120 ay vade seçenekleri ile açık artırmaya sunulacak.

 

TOKİ faiz oranları düştü!

 

 


BENZER YAZILAR