Üniversite öğrencileri için dekorasyon fikirleri

Yazıyı paylaş:

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler kiralık daire arayışına girdi. Kiralık daire arayışını sonlandıranların ise ev yerleştirme telaşı başladı. Peki yeni evinizi nasıl dekore edeceğinizi biliyor musunuz? İşte üniversite öğrencileri için dekorasyon fikirleri…

 

İkinci el eşyalardan yararlanın

Bütçenizi çok zorlamak istemiyorsanız ikinci el ürünler satın alabilirsiniz. Koltuk takımı, beyaz eşyalar gibi temel ihtiyaçlarınızı ikince el eşya satan dükkânlardan temin edebilirsiniz. Böylece ekonomik bir şekilde evinizde minimalist bir tarz oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda ikinci el eşyaları kendi stilinize uygun olarak değiştirerek yepyeni bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

 

Canlandırın

Koltuk takımınızla uyumlu birkaç renkli minderle evinizin tüm havasını değiştirebilirsiniz. Örneğin; gri koltuk üzerine fuşya rengi minderler, evinize canlılık katacaktır.

 

 

Yaratıcılığınızı kullanın

Kısıtlı bir bütçe ve yaratıcılığınızı kullanarak harika bir ev dekorasyonu yaratabilirsiniz. Mesela, eski ahşap bir sehpayı boyayabilir, duvarlarınıza desenler çizebilirsiniz. Böylece bir kutu boya ile yepyeni bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

Bir tema seçin

Evinizi daha yaratıcı ve dekoratif hale getirmek istiyorsanız belli bir tema seçebilirsiniz. Örneğin; kış mevsiminden hoşlanan biriyseniz bu mevsime özgü aksesuarlar, tercih edebilirsiniz. Belli bir dekorasyon stili seçmek işinizi kolaylaştırabilir.

 

 

Modern tasarımları deneyin

Klasik dekorasyon fikirlerinin yanı sıra modern tasarımlardan da yaralanabilirsiniz. Uygun ama modern aksesuarlar tercih ederek evinizi hareketlendirebilirsiniz. Örneğin; küçük, şık ve modern aksesuarlar,  salonunuza renk katmanızı sağlayacaktır.

 

Üniversite öğrencilerinin bütçesine uygun kira fiyatları!

 


BENZER YAZILAR