Salon dekorasyonu için 5 farklı fikir!

Yazıyı paylaş:

Salonda farklı dekoratif fikirlere ne dersiniz? Hem özgün hem de şık salonlar için 5 farklı öneriyi sizin için derledik…

 

1) Çerçeve ile hareketlendirin

Salonunuzun duvarını renkli, içi boş farklı ebatlardan oluşan çerçevelerle hareketlendirebilirsiniz. Böylelikle  tüm havasını değiştirebilir, farklı, aynı zamanda dekoratif bir ortamda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

 

2) Deniz esintisi oluşturun

Evinizin salonuna deniz esintisi getirebilirsiniz. Örneğin; duvarınıza bir balıkçı ağı asabilir ve kara tahta üzerine can simidi koyarak sıra dışı bir salona imza atabilirsiniz.

 

3) Tavan da dekorasyonun parçası olsun

Tavanlar, dekorasyon değişikliği yaparken akla gelmeyebilir. Fakat kullanacağınız desenli bir duvar kâğıdı ve  çeşitli şekillerden oluşan bir kaplama ile tavanınızı dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz. Salonunuza derinlik katmak için tercih edeceğiniz dokunuşlarla kendi stilinizi oluşturabilirsiniz.

 

4) Duvara monte edilen mobilyalar seçin

Evinizin kalabalık görünmesini istemiyorsanız duvara monte edilen eşyalar tercih edebilirsiniz. Örneğin; ağaç desenli kitaplık ile hem yerden kazanmış olursunuz hem de şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

5) Duvarda istediğiniz zaman değiştireceğiniz resimler olsun

Duvarlarınızı değiştirerek evinize farklılık katabilirsiniz. Eğer çiziminiz iyiyse duvarınızı birkaç dokunuşla yepyeni bir görüntüye kavuşturabilirsiniz.

 

Salon dekorasyonu için 5 ekonomik öneri

BENZER YAZILAR