Ev dekorasyonunda 2017 trendleri!

Yazıyı paylaş:

2017 ev dekorasyon trendleri belli oldu. Önümüzdeki yıl evleri sıcaklar renkler ve kişiye özel tasarımlar sarıyor. Evlere artık daha sade ve konforlu tasarımlar yer alçak. Peki,2017 ev dekorasyon trendleri ile hangi renkler, kumaşlar hayatımıza girecek? 2017 mobilya trendleri neler? İşte 2017 ev dekorasyon trendleri…

 

• Kadife sıcaklığı her yerde

2017’de sıcak kumaşlar hayatımıza giriyor. Bu yıl giysilerde kendini gösteren kadife tüm ihtişamıyla evlerde de yerini alıyor. Önümüzdeki yıl evlerde kadifenin farklı renklerini görmek mümkün olacak. 2017 evlerde yastıklardan kanepelere, perdelerden battaniyelere her köşede kadifeye rastlayacağımız bir yıl olacak.

 

Evde kış dekorasyonu için 5 fikir!

 

• Mücevher renkleri ön planda
Önümüzdeki yıl soğuk renkler yerini daha canlı renklere bırakıyor. Mücevher renkleri olarak bilinen zümrüt yeşili ve safir mavisi 2017’de sahnede olacak. Mücevher renkleri, mobilyalardan tablolara kadar her eve hayat ve zenginlik getirecek.

 

• Endüstriyel mobilya evden çıkıyor

2017’de endüstriyel mobilyalar evden çıkıp, gidiyor… Bunun yerine estetik tasarımı ve konforuyla dikkat çeken kişiye özel mobilyalar geliyor! 2016 yılında başlayan bu trend 2017’de de devam edecek. Artık evlerde sahiplerinin beğeni ve tarzını yansıtan mobilyalar yer alacak.

 

Hayatınızı kolaylaştıracak pratik ev dekorasyon fikirleri

 

• Mermer geri dönüyor

Uzun yıllar popülerliğini koruyan ancak son yıllarda tahtını ahşaba kaptıran mermer, 2017’de geri dönüyor! Özellikle de beyaz ve açık gri tondaki mermerler, 2017’nin en büyük tasarım trendlerinden biri olacak. Ayrıca önümüzdeki yıl mermeri sadece tezgah üstü, döşeme ya da masa üstünde değil; tepsi ya da vazo gibi günlük ev eşyalarda da göreceğiz.

 

• Soğuk griler gidiyor
Duvar renklerinden kanepelere kadar, gri tonları ev sahipleri ve iç mimarlar için güvenli bir seçimdir. Ancak önümüzdeki yıl, griler gidiyor ve yerine için çitlerden kilimlere kadar her şeyde daha parlak renkler geliyor.


BENZER YAZILAR