Emlak danışmanlarının en çok okuduğu 10 blog yazısı

Yazıyı paylaş:

Gayrimenkul danışmanları, iş yaşamlarında daha başarılı olmalarına destek olacak ipuçlarını içeren blog yazılarını ilgiyle takip ediyor.

Gayrimenkul danışmanlarına özel içerik üreten, aynı zamanda mesleki ve kişisel gelişime destek veren blog yazıları için en popüler adreslerden biri de Zingat Blog. Zingat Blog’da yayımlanan ve emlak danışmanlarının en çok tıkladığı blog yazılarını sizin için derledik.

Emlak danışmanlarının en çok okunanlar listesindeki blog yazıları

Özellikle Coronavirüs salgını nedeniyle Evde Kal çağrısına destek olurken iyi vakit geçirmenizi sağlayacak birbirinden keyifli yazıları okumaya hazır mısınız?

 

Monopoly oyunundan emlak danışmanlarına özel 4 taktik

Aile ve arkadaş ortamlarının en eğlenceli oyunlarından  Monopoly, gerçek hayata dair pek çok ipucu barındırıyor. Peki Monopoly oyunu, gayrimenkul danışmanlarına hangi taktikleri fısıldıyor?

İşte gayrimenkul alışverişi ile ilgili Monopoly’den öğrenilecek birbirinden değerli dersler…

Hemen okumak için tıklayın.

 

 

Emlak ilanında bu 15 kelimeyi kullanan kazanıyor

“Anahtar kelimeler” gayrimenkul danışmanları için satışı hızlandıran, kiralamaları artıran bir güce sahip. Ev satış ve kiralamasını etkileyen anahtar kelimeler listesi sizi bekliyor.

 

Hemen okumak için tıklayın.

 

 

 

Emlak danışmanlarının sosyal medyada kaçınması gereken hatalar!

Sosyal medya, gayrimenkul danışmanları için de pazarlama aracı. Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest ve daha birçok sosyal medya kanalı var. Her biri üzerinde bir sayfa veya hesap sahibi olmak yeterli değil. İşte gayrimenkul danışmanları için sosyal medya hataları ve bu hataları önlemenin yolları…

Hemen okumak için tıklayın.

 

Emlak fotoğrafı çekmenin 20 basit püf noktası!

20 kısa maddede emlak fotoğrafı çekme taktikleri!  İlan fotoğraflarınızın portföyünüzdeki evi doğru olarak yansıttığından ve potansiyel müşterileri ikna edici rol oynadığından emin olmak isterseniz, danışmanlar için ilan fotoğrafları ile ilgili ipuçlarına bir göz atmaya ne dersiniz?

Hemen okumak için tıklayın.

 

 

 

Yabancılara emlak satışı yapmanın püf noktaları!

Yabancılara gayrimenkul satışı nasıl yapılmalı? Gayrimenkul danışmanları yabancı müşterilerine konut satarken nelere dikkat etmeli, hangi bilgilere sahip olmalı?
Yabancı müşterilere emlak satışı ile ilgili mutlaka bilmeniz gerekenler!

Hemen okumak için tıklayın.

 

 

 

Emlak ile ilgili mutlaka bilmeniz gereken 10 şey!

Portföye alınan bir evin hangi fiyatla satışa sunmanın daha doğru olacağı, evin küçük bütçelerle nasıl bir görünüme kavuşmasının değerini artıracağı gibi pek çok konuda bilgi sahibi olmak artık yeterli değil. İşte emlak ile ilgili mutlaka bilmeniz gereken 10 şey!..

Hemen okumak için tıklayın.

 

 

 

Emlak satışını hızla artıran 7 kitap!

Emlak ile ilgili kitaplardan bazıları emlak sektöründe nasıl milyoner olunacağını bazılarıysa gayrimenkul danışmanlığı kariyerinde başarılı adımların nasıl atılacağını anlatıyor.
İşte gayrimenkul danışmanlarının ellerinden düşürmeyeceği emlak ile ilgili 7 başucu kitabı…

Hemen okumak için tıklayın.

 

 

 

Deprem riski yüksek şehirlerde ev satmak için 10 ipucu!

Yüksek deprem riskine sahip şehirlerde ev satışları ve kiralamaları nasıl hızlanır?
Emlak danışmanları için 10 adımda yüksek deprem riskine sahip şehirlerde ev satmanın kuralları sizi bu yazıda bekliyor.

Hemen okumak için tıklayın.

 

 

 

Alıcıların stresini azaltan gayrimenkul danışmanlarının 5 özelliği

Bir ev satın almak alıcılar için oldukça karmaşık ve stresli bir süreç olabilir ancak işinde uzman danışmanlar müşterilerini bu konuda rahatlatabilme becerisine sahip oluyor. İşte müşterilerin endişelerini azaltabilen danışmanların en bilinen 5 özelliği…

Hemen okumak için tıklayın.

 

 

 

Emlak satışında ZingatPRO kullanmanın 4 avantajı!

ZingatPRO uygulamasını akıllı telefonuna indirenler pek çok avantajı işlerine yansıtıyor. Cepten ilan vermenin en kolay yolunu yaşayan gayrimenkul danışmanları için ZingatPRO’nun avantajları arasında öne çıkan 4 özellik!

 

Hemen okumak için tıklayın.

 

 


BENZER YAZILAR