Evinizi turuncu enerjisiyle canlandırmanın 5 yolu

Yazıyı paylaş:

Sıcak yaz günlerinde mutluluk verici, iç açıcı ve dikkat çekici turuncu rengini ev dekorasyonunda kullanarak, yaşam alanınızı birkaç küçük dokunuşla canlandırabilirsiniz.

İşte bütçenizi zorlamadan turuncu renkle evinizi canlandırmanın 5 yolu:

1. Yatak odasında turuncu esintisi

Yatak odanızda pike ve yastık seçiminiz kırmızıdan sonraki en sıcak renk olan turuncundan yana olabilir. Ayrıca  yatak odanızda mavi, beyaz, yeşil, gri ve siyah  gibi turuncu ile uyumlu renklerden birini kullanarak kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz.

2. Duvarlarınızı canlandırın

Evinizde değişim rüzgârları estirmeye hazır mısınız? Duvarlarınızı canlandırmak istiyorsanız turuncu desenlerin hâkim olduğu bir duvar kâğıdı tercih ederek, odanızın bir kısmını dekore edebilirsiniz.

3. Turuncu halı ile odanızı renklendirin

Küçük dokunuşlarla büyük farklılıklar yaratmak mümkün! Turuncu renginde bir halı ile salonunuzun tüm havasını değiştirebilirsiniz. Tabii halının koltuk takımınızla uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz!

4. Perdelerde değişim rüzgârı

Bir odanın görünümünde farklılık yaratmanın en hızlı yollarından biri; perdeleri değiştirmektir. Yaz aylarında turuncu perdeler evinizde sıcacık bir atmosfer oluşturabilir.

5. Turuncu vurgular

Ev aksesuarlarınızda turuncuyu vurgulayacak seçimler yapabilirsiniz. Örneğin; turuncu bir sehpa ya da desenli küçük yastıklar salonunuzun tüm havasını değiştirebilir. Turuncu dekorasyon fikirlerinden birkaçını deneyerek yaşam alanınızı değiştirebilirsiniz.

 

Yazlık ev için mobilya seçimi nasıl yapılır?

 


BENZER YAZILAR