Ağaoğlu’nun yeni projesi Bodrum’da

Yazıyı paylaş:

Gayrimenkul sektörünün bilinen markalarından Ağaoğlu, Bodrum’da yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. 12 milyon metrekare alanda “yaz kış yaşam” fikrinden yola çıkılarak geliştirilen Bodrum projesinin, doğal ortamda konforlu bir yaşam isteyenlere erişilebilir fiyatlardan sunulması hedefleniyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak bugüne kadar birçok referans proje geliştirdiklerini hatırlatan Ali Ağaoğlu, “Bodrum projesi, imza projelerimizden biri olacak. Milyon dolarlar ödemeden Bodrum gibi eşsiz bir lokasyonda erişilebilecek konforlu bir yaşam alanını hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımıza ‘paranızı biriktirin, beni bekleyin’ diyorum.” dedi.

Bodrum’un en büyük arazisinde, 12 milyon metrekarelik bir alanda dünyanın ilgisini çekecek bir proje geliştirdiklerini belirten Ali Ağaoğlu, “yaz kış yaşam” fikrinden yola çıkılarak hazırlanan projenin içerisinde, botanik parkı, hobi bahçeleri, golf sahaları, oteller, rezidanslar, villalar, okul, ofisler, ticari alanlar, fuar alanı, teknopark, sağlık tesisleri ile çeşitli rekreasyon alanlarının yer alacağını kaydetti.

 

Kolay ulaşılabilir, lüks yaşam!

Ali Ağaoğlu; Bodrum projesi için uzun yıllardır çalıştıklarını belirtti. Pazar araştırmaları ve tüketici beklentileri doğrultusunda projede değişiklikler yaptıklarını, yaz kış yaşanacak her ihtiyacın bir arada bulunduğu bir projeyi erişebilir fiyatlardan sunulacağını açıkladı.
Proje henüz lanse edilmeden hatta ön talep toplamaya başlamadan yurt içi ve yurt dışından çok olumlu geri dönüşler alındığı belirtildi. Geçmiş projelerde olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaşacağını düşündüğünü belirten Ağaoğlu, Bodrum projesinde kolay ulaşılabilir lüks bir yaşam alanı kurguladığının da altını çizdi.

 


BENZER YAZILAR