Çerkezköy satılık daire fiyatları ne kadar?

Yazıyı paylaş:

Son yıllarda gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği yerler arasında gelen Çerkezköy, yaklaşık olarale dikkat çekiyor.  Önemli ihracat istasyonları arasında bulunan Çerkezköy istasyonu ve İstanbul gibi bir metropolle ilişkisini kuvvetlendiren TEM bağlantı yolu ve ilçenin öne çıkan özellikleri arasında gösterilebilir. Ulusal ve uluslararası birçok büyük sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği Çerkezköy’ün, Avrupa pazarına yakın bir lokasyonda olmak 146 bin nüfusu sahiptir. Bu rakam ile Çerkezköy, Tekirdağ’ın en kalabalık ilçeleri arasında yer alıyor.  Çorlu yolu ile Çerkezköy- Saray- Vize- Kırklareli yollarının kavşak noktasında bulunan Çerkezköy ilçesi, İstanbul’a yakınlığı isı yatırımcıların ilgisini çekiyor.

 

Çerkezköy’ün prim değeri yükseliyor!

Son yıllarda yeni projelerin arttığı Çerkezköy’ün prim değeri artıyor. Farklı konut tiplerinin bulunduğu ilçede her bütçeye uygun ev bulmak mümkün. Peki, Çerkezköy satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Çerkezköy’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için önemli bilgiler…

 

Çerkezköy satılık daire fiyatları ne kadar?

Zingat.com Bölge Raporu 2018 Ağustos verilerine göre, Çerkezköy satılık konut piyasasında son bir ayda satılık konut fiyatları yüzde 0.83 artış gösterdi. Çerkezköy ilçesinde ortalama konut metrekare fiyatları 1.377 TL oldu.  2018 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Çerkezköy satılık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için minimum 103 bin 256 TL, maksimum ile 172 bin 100 TL arasında değişirken, ortalama konut satış fiyatı 137 bin 674 TL olarak gösteriliyor.

Çerkezköy konut yatırım geri dönüş süresi 20 yıl!

Çerkezköy satılık evler kadar kiralık ve bölgedeki ortalama metrekare fiyatları gayrimenkul yatırımcılarının yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor. Diğer taraftan salınan bir konutun yatırım geri dönüş süresi de merak edilen başlıklardan! Tekirdağ konut yatırım geri dönüş süresi bir başka deyişle, amortisman süresi 21 yılken, Çerkezköy’de 20 yılı buluyor.

Çerkezköy kiralık daire fiyatları 583 TL’den başlıyor!

Tekirdağ şehrinde ortalama 100 metrekarelik konut için kira fiyatı minimum 526 TL, maksimum 867 TL arasında değişiklik gösteriyor. Çerkezköy ilçesinde ise kira fiyatı 583 TL ile 729 TL aralığında belirtiliyor. Bir başka deyişle, Tekirdağ’da 100 metrekarelik bir dairenin ortalama kira fiyatı 701 TL iken, Çerkezköy’de 583 TL olarak ölçümleniyor.


BENZER YAZILAR